Tuesday, July 8, 2008

More tendaysoff


Today tendaysoff announced an additional 4 winners for their festival: eega x, steve slight, alert, i-witness. Congrats!
Full line-up with dates and hours: here

9 comments:

Anonymous said...

Hey,
de YTC room op 10 days off is uitgerust met Pioneer equipment eh...

Waarschijnlijk MK3 1000 cdj`s?
Ik draaide nog nooit met MK3 1000,
heb thuis wel een MK 2 800.

Is er iets waar ik op moet letten als ik ga draaien met de MK 3?

Gelijk gevoeligheid van het jog weel enzo?

Als iemand mij kan helpen met een antwoordje: Perfect! :)

Dan Droff said...

geen idee... ik ben ne serato'er :)

Anonymous said...

hey
ik sta zondag van 4 tot 6u. maar ik kan mij onmogelijk vrijmaken maandagmorgen daar ik permanentie heb op het werk. en rechtstreeks gaan is ook al geen optie omda ik da gewoon niet haal.

enige mogelijkheid om mij te switchen?

grtz Heldt

Anonymous said...

Ik speel de dag ervoor (zaterdag)

Kzou wel willen wisselen, maar ik vertrek zondag naar Oslo, ik ben er dus niet...

Kdenk dat je best met je vraag naar Silenced zelf toestapt... of dagje vrij nemen natuurlijk (voor zo`n kans :)

Dan Droff said...

dat is ondertussen geregeld heb ik vernomen... btw: tendays heeft proper werk geleverd, ook onze winnaars staan aanklikbaar in hun programma. nice! http://www.tendaysoff.be/nl/programma/

Anonymous said...

Leek dit nu enkel zo, of trok het geluid (en de opvolging) echt op niets in die YTC room? Ik heb enkele mensen zien toekomen met live materiaal en die werden in niets bijgestaan, geen enkele hulp vanuit ten days. En de helft van de boxen viel soms uit! Voor de mensen waarvoor dit een eerste live zou geweest zijn, niet meteen een opkikker!

Dan Droff said...

Auch wat een tegenvaller...
was dit bij iedereen zo? Daar had ik toch wel meer van verwacht :-(

Anonymous said...

ja t geluid was echt gene vette! ook denk ik dat de lokatie van de booth ervoor zorgde dat de luisteraars op een minder gunstige plaats stonden wat de akoestiek betreft...

Anonymous said...

Het geluid was abominabel slecht vrees ik, Wouter. Vraag maar bv. aan alle projecten die speelden op de avond van Tiefschwartz, denk niet dat iemand er echt gelukkig mee was. Ik zag ook niet direct iemand die hielp met opstellen of uitleg.

1 box achteraan de zaal kraakte ook verschrikkelijk, en toen er 2 uitvielen heeft dat zo bijna een uur geduurd. Het leek er maar wat met de haren bijgesleurd eigenlijk.

Natuurlijk moest je door die zaal om naar de andere te kunnen, maar afgaande op de reacties op fora sprinten de mensen er liever zo snel mogelijk door. Can't blame 'em.